Venhar Sağıroğlu İle Her Telden Ebruli

Venhar Sağıroğlu İle Her Telden Ebruli

Radyo 7

Lise yıllarında, yerel radyoların açılmasını fırsat bilerek en yakın radyo istasyonuna giden Venhar Sağıroğlu mikrofonla tanışır ve o günden beri mikrofonla hemhal olarak yayın hayatına devam eder. Yayıncılık serüvenine ilk adımını attıktan sonra Radyo 7 ailesine katılan Venhar Sağıroğlu, yayın yönetmenliği, TV program sunuculuğu ve program yapımcılığı gibi görevleri de üstlenir.

Lise yıllarında, yerel radyoların açılmasını fırsat bilerek en yakın radyo istasyonuna giden Venhar Sağıroğlu mikrofonla tanışır ve o günden beri mikrofonla hemhal olarak yayın hayatına devam eder.

Yayıncılık serüvenine ilk adımını attıktan sonra Radyo 7 ailesine katılan Venhar Sağıroğlu, yayın yönetmenliği, TV program sunuculuğu ve program yapımcılığı gibi görevleri de üstlenir.

Akşamüstü muhabbetinin şen sesi olarak bilinen Venhar Sağıroğlu, Ebruli isimli programında müziğin tüm renklerini dinleyicisine ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyor. Hafta içi her gün saat 17.00’da Radyo 7 stüdyolarından seslenen başarılı programcı, sohbetiyle dinleyenlerinin yorgunluğunu dağıtıyor ve gülümsemelerine sebep oluyor. Ayrıca Pazar günleri Türkiye Türküleri’yle de sevenlerinin kalbini bir kez daha fethediyor.

Venhar Sağıroğlu yıllar geçse de hergün aynı heyecanla mikrofon başına geçmenin mutluğunu dinleyicileriyle paylaşıyor ve muhabbetin dilinden konuşmaya davet ediyor...

Venhar Sağıroğlu’yla Ebruli, hafta içi her gün 17:00'den 19:00'a ve Pazar 09:00'den 12:00'e Radyo 7'de...

 

Paylaş