Ramazan'ın Kalbi Radyo 7'de Atıyor

Ramazan'ın Kalbi Radyo 7'de Atıyor

Radyo 7

Radyo 7, Ramazan ayının rahmetini, bereketini ve tüm maneviyatını iftar ve sahur sofralarınıza taşıyor.

On Bir Ayın Sultanı Radyo 7'de Yaşanacak.

On bir ayın sultanı Ramazan, sevinci ve coşkusuyla Radyo 7'de yaşanıyor. Ramazan ayı boyunca Radyo 7'de İftar vakti programıyla manevi atmosferi Şair – Yazar Senai Demirci dillendiriyor.

Kalplere dokunan bir öyküyle başlayacak olan program, Dünya'nın her köşesindeki iftar ve sahur heyecanlarını aktaracak. Ayetlerin müjdeli haberleri dolaysız bir dille yorumlanacak, küçük iyilikleri ve unutulmuş şükür sebepleri dile getirilecek. Fatiha'nın kapıları aralanarak, dini kıssaların sırları Senai Demirci'nin anlatımıyla açılacak.

İstanbul Esenler Meydanı'ndan canlı yayınlanacak ''İftar vakti programı, özel konu ve konuklarıyla Ramazan boyunca her gün 19:30'da Radyo 7'de...

Sahur Sofraları Sahur Vakti'yle Taçlanacak

On bir ayın sultanı Ramazan'da sahur sofralarına Ömer Döngeloğlu, Sahur Vakti'yle eşlik edecek. Ramazan ayı boyunca Başakşehir Sular Vadisi'nden dinleyicileriyle buluşacak olan programda Ramazan ayının manevi atmosferi ekranlardan sofralara taşınacak.

Sahur sofralarının vazgeçilmez programı Ömer Döngeloğlu İle Sahur Vakti, Ramazan ayı boyunca tarihin tozlu sayfalarında kalmış olayları gün yüzüne çıkaracak. Ramazan ayına özel sohbetler, Hz. Muhammed'in yaşamından örnekler, İslam tarihine damgasını vuran olaylar Ömer Döngeloğlu'nun kendine has üslubuyla sahur sofrasındaki izleyiciye ulaştırılacak. Programda ayrıca dünyaca ünlü hafızların Kur'an-ı Kerim tilavetleri izleyenleri manevi diyarlarda yolculuğa çıkaracak. Oruç tutmaya hazırlanan Müslümanların sofralarına ayrı bir lezzet katacak olan programda İslami hususlarda akıllara takılan konular ekrana taşınacak.

İslam tarihinden sahneler, Ramazan'ın güzellikleri, Kur'an-ı Kerim tilaveti, Allah'ın güzel isimlerinden oluşan Esma-ül Hüsna duaları ve salâvatı şerifeler Ramazan boyunca ''Ömer Döngeloğlu ile Sahur Vakti'nde yer alacak...

Ömer Döngeloğlu İle Sahur Vakti Ramazan ayı boyunca her gece 01.30'da Radyo 7'de

 

Paylaş