Radyo 7 Kocaeli Kitap Fuarı'nın Sesi Oldu

Radyo 7 Kocaeli Kitap Fuarı'nın Sesi Oldu

Radyo 7

Her yıl periyodik olarak gerçekleştirilen ve bu yıl da yarım milyona yakın ziyaretçi sayısıyla, son derece yoğun bir ilgi gören Kocaeli Kitap Fuarı'nın basın sponsorluğunu Radyo 7 üstlendi.

BASIN SPONSORLUĞUNU RADYO 7 ÜSTLENDİ

Her yıl periyodik olarak gerçekleştirilen ve bu yıl da yarım milyona yakın ziyaretçi sayısıyla, son derece yoğun bir ilgi gören Kocaeli Kitap Fuarı'nın basın sponsorluğunu Radyo 7 üstlendi. Radyo 7 fuar boyunca Muhteşem Kadrosuyla beraber, fuar alanında çeşitli etkinliklere imza attı. Canlı yayın programları, imza etkinlikleri, röportajları, dinleyici buluşmaları ve sürpriz hediyeleriyle, fuar alanında son derece renkli görüntülere sahne oldu. Radyo 7 standında ve fuar alanı bahçesinde bulunan Radyo 7 Mobil Yayın Aracında, Talha Bora Öge, Mehmet Ercan ve Umut Öztürk'ün sunumlarıyla gerçekleştirilen etkinliklere çok sayıda dinleyici de programa dâhil oldu. 17 – 25 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen fuar, rekor sayıda ziyaretçiye ev sahipliği yaparken seçkin yazarları da okurlarıyla buluşturdu; Balçiçek İlter, Markar Esayan, Ayşe Kulin, Mustafa Armağan, Zahide Yetiş, İsmet Özel, Senai Demirci, Murat Menteş, Üstün Dökmen, Nihat Doğan, Ahmet Taşgetiren, Enver Aysever, Kadir Mısıroğlu, Ahmet Ümit, Bülent Yıldırım ve daha birçok yazar kitaplarını imzaladı ve aynı zamanda söyleşilerle de buluşmaları zenginleştirdi.

KİTAPLAR SOMA'YA KAMPANYASI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sosyal Proje kapsamında bu yıl Soma da meydana gelen maden kazası nedeniyle ''Kitaplar Soma'ya'' adlı kampanya başlatıldı. Fuar alanında kurulan kumbaraya ilk günden itibaren Kocaelili kitapseverler büyük ilgi gösterdi. Fuar boyunca toplanan binlerce kitap, önümüzdeki Soma da kurulacak olan Kütüphane için Manisa'ya gönderilecek.

ÖZGÜRLÜKLER FUARI

Kocaeli Kitap Fuarı'nın bir başka özelliği de her kesimden yazarı Kocaelilerle buluşturmasıyla ön plana çıktı. Farklı görüşlere sahip çok sayıda aydın okurlarıyla buluşarak, görüşlerini aktarma imkanı buldu. Demokratik bir ortamda gerçekleşen fuar bu şekliyle geçen yıllardaki ''Özgürlükler Fuarı'' unvanını bir kez daha ortaya koymuş oldu.

 

Paylaş