Teşekkürler Türkiye...

Teşekkürler Türkiye...

Radyo 7

Radyo 7 Türkiye’nin En Çok Dinlenen Radyosu Olduğunu Bir Kez Daha Kanıtlad.

Radyo 7 Türkiye’nin En Çok Dinlenen Radyosu Olduğunu Bir Kez Daha Kanıtladı

Radyo 7 Mobil Yayın aracı ve muhteşem kadrosuyla stüdyosunu Anadolu'ya taşıyarak bir ilke daha imza attı.

Türkiye Radyoları arasında ilk kez, Diyarbakır, Mardin, Van, Erzurum ve Kars gibi daha önce hiç gidilmemiş illerde dinleyicileriyle kucaklaşan Radyo 7, Anadolu halkının gönlünü yeniden fethetti.

İyi Müzik ve Doğru Haber'in adresi, birbirinden farklı programcıları ve her kesime hitap eden yayınlarıyla Türkiye’nin farklı zaman dilimlerinde pek çok bölgeyi dolaşırken, bu sefer mobil yayın aracıyla rotasını Anadolu’ya çevirdi ve bahar coşkusunu Anadolu Halkıya birlikte teneffüs etti. Canlı yayın programları, şiir - türkü konserleri, imza etkinlikleri, sokak röportajları ve esnaf ziyaretleriyle birlikte Anadolu Turunu festival havasına dönüştürdü.

Radyo 7’nin sevilen programcılarından Erkan Koç, Talha Bora Öge, Mehmet Ercan, Venhar Sağıroğlu ve Umut Öztürk’le beraber Ankara, Malatya, Diyarbakır, Mardin, Van, Erzurum, Kars, Trabzon, Samsun ve Kastamonu’da binlerce dinleyicisiyle buluşarak muhabbetini, coşkusunu, güvenini ve kısacası tüm renklerini dinleyicileriyle paylaştı.

Gittiği her ilde son derece yoğun bir ilgiyle ağırlanan Radyo 7, kardeşliğin diliyle konuşarak, birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Her kesime hitap eden müzik yayını ve doğru haber anlayışının yanı sıra, söylemleri ve duyarlılığıyla dikkat çeken Radyo 7, her platformda samimiyeti ve hissettirdiği güvenle en kaliteli radyo olduğunu bir kez daha ispatladı.

Radyo 7, dinleyicilerinin takdirini ve beğenisini üzerinde taşımanın sorumluluğuyla yoluna emin adımlarla devam ederken, yeni turların müjdesini de verdi. Radyo 7 Her Zaman Her Yerde Sizinle!...

 

Paylaş