Bayburtlular Gecesi Radyo 7’ yle Coştu

Bayburtlular Gecesi Radyo 7’ yle Coştu

Diğer

Radyo 7 Ekibi, Radyo 7’nin Talha Bora Öge ve Orkestrası, Bayburt’un kurtuluşunun 96. Yılında Bayburtlu dinleyicilerinin yanında oldu. Bayburt Kültür Ve Dayanışma Derneği’nin 22 Şubat Cumartesi akşamı Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda düzenlediği program büyük bir coşkuyla kutlandı.

Radyo 7 Ekibi, Radyo 7’nin Talha Bora Öge ve Orkestrası, Bayburt’un kurtuluşunun 96. Yılında Bayburtlu dinleyicilerinin yanında oldu.

Bayburt Kültür Ve Dayanışma Derneği’nin 22 Şubat Cumartesi akşamı Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda düzenlediği program büyük bir coşkuyla kutlandı.

Gecede sahne alan ve Radyo 7’nin Bayburtlu programcısı olan Talha Bora Öge orkestrasıyla birlikte sergilediği muhteşem performans izleyenleri büyüledi.

Bayburtlu vatandaşların yoğun olarak katıldığı gecede çok sayıda ünlü sanatçı sahne alırken, başta İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Bayburt Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve milletvekilleri de katıldı.

Geceye katılan Bayburtlulara yöresel hediyeler armağan edilirken, sahne alan isimlere de gecenin anısına plaketler verildi.

Program Talha Bora Öge ve orkestrasının şiir ve türküleriyle sona ererken, Talha Bora Öge ve Orkestrası geceye katılan dinleyicilere farklı illerde ve farklı programlarda sahne alacağının müjdesini verdi.

 

Paylaş